Valkoinen hevonen
Valmistettu suomessa!

Vahva E-Vitamiini

Tuotekuvaus

SHC Vahva E-vitamiini on tarkoitettu hevosten E-vitamiinihuoltoon. E-vitamiinilla on tärkeä rooli hevosen immuunipuolustuksen- sekä hermojen-ja lihasten toiminnassa. Tehokas seos sisältää erityisesti lihaksistolle tärkeitä antioksidantteja. Tuotteeseen on valikoitu hyvin hyväksikäytettäviä raaka-aineita. 

E-vitamiini kerääntyy elimistössä erityisesti solumembraaneihin ja suojaa soluja haitallisilta vapailta radikaaleilta. Toimiessaan E-vitamiini kiinnittyy radikaaliin. C-vitamiinin avulla E-vitamiini pystyy muuntautumaan uudelleen aktiiviseen muotoon ja näin C-vitamiini tehostaa E-vitamiinin toimintaa.

Seleeni toimii osana glutationiperoksidaasientsyymiä ja suojaten elimistöä vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta. Seleeni vähentää myös rasvojen hapettumista verenkierrossa.

Sinkki vakauttaa solumembraanirakennetta ja suojaa solutasolla estämällä rasvojen hapettumista ja vähentämällä vapaiden radikaalien muodostumista. Sinkki on tärkeä myös solujen jakautumiselle, kasvulle ja lisääntymistoiminnoille sekä haitallisten metallien poistamisessa elimistöstä. Sinkki on hyödyksi myös karvapeitteen ja kavioiden hyvinvointiin.

Orgaaninen seleeni on selenometioniinina, joka yhdistää seleenin ja metioniinin. Orgaanista seleeniä on tutkittu viime vuosina runsaasti myös hevosilla ja seleenin saannilla on havaittu olevan positiivinen vaikutus myös palautumiseen urheilusuorituksen jälkeen. Orgaaninen seleeni on turvallinen seleenilähde, joka imeytyy hyvin ja elimistö käyttää tehokkaasti hyväkseen. 

Koska kaikki antioksidantit toimivat eri tavoin, yhdistelmä useita eri antioksidantteja on tehokkaampi, kuin iso määrä yhtä antioksidanttia!

Yksi mittalusikallinen sisältää: E-vitamiinia 1000 mg, 500 mg C-vitamiinia, 50 mg sinkkiä, 0,1 mg seleeniä ja 1500 mg magnesiumia. Tuotteen sisältämän sinkin lähteenä on sinkkiglysinaatti ja seleenin lähteenä on orgaaninen seleeni. Soijaproteiinista hevonen saa tärkeitä aminohappoja lihaksistolle: tuote sisältää lysiiniä 25 g/kg ja metioniinia 7 g/kg.

Käyttöohje

Annostus: Annetaan muuhun rehuannokseen sekoitettuna.

Hevonen: 1-1,5 mittalusikallista/pv (1 mittalusikka = 16 g).

Huomioi pieni käyttömäärä!

Pakkauskoko

1 kg

Lisätietoja tuotteesta

Vahva E-Vitamiini tuotetiedot