Valkoinen hevonen
Valmistettu suomessa!

Lämpölinimentti

Tuotekuvaus

Verenkiertoa vilkastuttava voimakkaasti lämmittävä lämpölinimentti hevosille. Ehkäisee lihasjäykkyyttä ja lievittää lihaskramppeja. Sopii käytettäväksi esimerkiksi kuljetuksen jälkeen. Käytetään ennen treeniä esimerkiksi kylmällä ilmalla ja kinnerpattihevosilla.

SHC Lämpölinimentti edistää voimakkaasti verenkiertoa hevosen lihaksissa, nivelissä ja jänteissä. Se lievittää ylirasituksesta ja krampeista johtuvaa kipua. Lämpölinimentti lämmittää lihaksia ennen rasitusta ja ehkäisee siten venähdyksiä ja revähdyksiä. Lämpölinimentti sopii käytettäväksi erityisesti hevosen kuljetuksen jälkeen ja puutuneiden lihasten lämmittämiseen. Vaikuttavat aineet: pippuriöljy (sisältää kapsaisiinia = chilipaprikan yhdiste), piparminttu, eukalyptus, kamferi.

Käyttöohje

SHC Lämpölinimenttiä hierotaan käsiteltävälle alueelle niin, että aine pääsee ihon kanssa kosketuksiin. Huomioi käyttäessäsi: Ei avohaavoille, ei lasten ulottuville. Käytä tarvittaessa suojahanskoja levittäessäsi linimenttiä hevosen iholle, mikäli olet herkkäihoinen. Pese kädet hyvin käytön jälkeen. Hevosen iho on herkkä ja yksilöllinen, tarkkaile tuotteen soveltuvuutta hevosellesi ja vaihda tarvittaessa miedompaan linimenttiin.

HUOM! Sisältää kapsaisiinia, joka on Hippoksen ja FEI:n lääkintälistalla kiellettyjen aineiden joukossa 2018 lähtien.

Pakkauskoko

500 ml

Lisätietoja tuotteesta

Lämpölinimentti tuotetiedot