Valkoinen hevonen
Valmistettu suomessa!

Elektrolyytti

Tuotekuvaus

Supreme Horse Care Elektrolyytin suolakoostumus jäljittelee hevosen hien koostumusta. Se on tehokas korjaamaan kovan rasituksen ja hikoilun aiheuttaman nestetasapainon heilahtelun. Elektrolyyttivalmiste auttaa parantamaan suorituskykyä ja palautumaan nopeammin. Se pitää yllä myös juomahalukkuutta. Maittavuuden takaa vanilja-aromi.

Veden lisäksi hevosen hiki sisältää elektrolyyttejä: natriumia, kaliumia, klorideja, magnesiumia ja kalsiumia. Elektrolyyttejä on elimistössä solujen sisäisessä nesteessä, solujen välisessä nesteessä ja veressä. Ne säätelevät solujen nestetasapainoa, hermoston toimintaa, elimistössä happo-emästasapainoa, pH:ta ja vaikuttavat lämmönsäätelyyn. Hevosen elimistö ei varastoi elektrolyyttejä, joten elektrolyyttien korvaaminen on aina tarpeellista rankan suorituksen jälkeen. 

Elektrolyyttejä kannattaa tarjota hevoselle ennen ja jälkeen rasituksen. Runsas hikoilu (nesteen menetys) näkyy suoraan hevosen painossa ja painon menetys on tyypillisesti 5 – 20 kg urheilusuorituksen aikana. SHC Elektrolyytin käyttö on erityisen suositeltavaa raskaiden ja pitkäkestoisten harjoitusten, kilpailujen, kuljetusten ja muiden runsasta hikoilua aiheuttavien tilanteiden yhteydessä. Kuuma ja kostea ilmasto lisää hikoilun määrää entisestään. Vaikka hevosella olisi vapaasti suolakivi saatavilla, on erillinen elektrolyyttilisä hikoilun yhteydessä tarpeen. Vain harva hevonen kuluttaa suolakiveä riittävästi tyydyttääkseen natriumin tarpeensa.

Käyttöohje

Annetaan 3-4 tuntia ennen rasitusta ja rasituksen jälkeen.

Annostus hevonen (500 kg): 2 – 4 mittaa sekoitettuna 2 – 4 litraan vettä. Voidaan antaa myös väkirehuun sekoitettuna.

1 mitta = 25 g.

Vettä on oltava jatkuvasti hevosen saatavilla. Jauhe sitoo kosteutta.

Sulje pakkaus aina käytön jälkeen.

Pakkauskoko

2 kg

Lisätietoja tuotteesta

Elektrolyytti tuotetiedot